Coaching2021.12.13.

Nyomok a hóban – Walking Coaching

Walking coachingban a szintkülönbség megmászásával egyidejűleg megtapasztalhatjuk a bennünk lévő nehézségek leküzdését.

Ahogyan a tenyerünk lenyomata a hóban, úgy a megélések, tapasztalataink is nyomokat hagynak bennünk. Az életünkben ilyen vagy olyan tapasztalat során az érzéseink mentén szembesülünk azzal, hogy nem érezzük adott szituációban jól magunkat, esetleg nem úgy halad az életünk, ahogyan azt vágyaink megvalósításával szeretnénk megélni.

Walking coachingban a szintkülönbség megmászásával egyidejűleg megtapasztalhatjuk a bennünk lévő nehézségek leküzdését. A messzi távolba tekintés során beszélgetésünkben ráláthatunk a nagyobb perspektívában rejlő lehetőségekre.

Esztergom, a római katolikus egyház magyarországi központja csendes forgatagával, nevezetességeivel gyönyörű helyszíne egy meghitt, megoldáskereső beszélgetésnek.
A kereszteződések kínálta választási lehetőségek megélése, a szív szaporább lüktetése, a kimelegedés hegynek felfelé, megpihenés, visszatekintés, elgondolkodás, tűnődés, rácsodálkozás, távolban a cél keresése, gyönyörködés a távoli lehetőségek meglátásában, a hit és személyiség találkozása a vallás szentélyében, csodás megélést biztosít.

” Felemelő érzés volt megtapasztalni, hogy egy helyszín, egy séta mennyire megmutatja azt, hogy az ember merre is tart az életben.”

Ha további információt szeretnél, iratkozz fel az értesítésekre.
Amennyiben kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot az ELÉRHETŐSÉGek egyikén.

Share